The Targarians

Biografia

The Targarians són una colla de jamaicans que inexplicablement aterren distribuïts per les terres de ponent.

Seduïts per l’atracció musical dels seus orígens es retroben per formar una banda i poder crear, interpretar i transmetre tot el que perceben en la seva vida quotidiana.

Passat l’hivern del 2013 en el seu procés d’evolució, perden el seu color original per  poder-se camuflar millor en la boira ponentina. Adaptats totalment, inicien el seu camí amb un primer concert a Tàrrega, seu de les seves creacions, un 23 de Juny de 2013. Aquest mateix estiu se’l passen recorrent part dels escenaris de la província fent més gran la família.

Durant l’any 2014 treuen un EP, graben un videoclip i per primera vegada poden mostrar el seu treball a la resta del món, fet que els acosta a diferents indrets arreu de Catalunya.

Aquest any 2015 han dut a terme el seu primer LP (Temps d’il·lusió), un disc amb ritmes frescos carregats d’energia la qual transmeten a tot els indrets de la seva gira (AMB IL·LUSIÓ TOUR). A més a més,  han entrat de ple en el món de les xarxes socials on se’ls pot trobar a qualsevol lloc gratuïtament.

Continuarà…